WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - ZVK Lommel-Wezel United  4 - 2  (0-1)

DATUM 27-02-2009  21:15

DOELPUNTEN 18’ Saadouni (0-1), 31’ El Haoual (1-1), 34’ Laarissi (2-1), 35’ Achabar (3-1), 36’ Corens (3-2) en 40’ Laarissi (4-2).

VERSLAG K-Kontrol LW United startte vlijmscherp en in de eerste minuut al trapte Merlino op assist van Idlaasri net naast. Drie minuten later trapte Achabar tegen de paal. In de negende minuut was er een reuze safe nodig van Sowinski op een schot van Bachar. De kansen bleven zich langs beide kanten opstapelen maar twee minuten voor rust maakte Saadouni er met een prachtige omhaal op assist van El Badey toch mooi 0-1 van.

Na de rust was de eerste kans voor Merlino maar Morant weerhield de bezoekers van de 0-2. Net als in de eerste helft was het een aangename partij om naar te kijken met kansen langs beide kanten. In de 31ste minuut maakte El Haoual er met een onhoudbare pegel in de kruising 1-1 van. Een frommelgoal van Laarissi zorgde voor de 2-1 en nog geen minuut later maakte de zeer bedrijvige Achabar er 3-1 van. United leek uitgeteld maar Corens bracht vier minuten voor tijd K-Kontrol LW United weer volledig in de match door er na een knap opgezette combinatie 3-2 van te maken. Forcom beefde even maar Morant pakte vervolgens schoten van Corens en Idlaasri. LW zette alles op alles en dit resulteerde in balverlies dat door Laarissi dodelijk werd afgestraft, 4-2 maakte hij ervan enkele seconde voor tijd. Een knappe match was het daar waren beide kanten het over eens.